Το άλλαξε ο Τάτος, τον λύτρωσε ο Κυβελίδης

από AllAboutARIS

Η είσοδος του Τάτου στον αγώνα, οι ευκαιρίες των Νλουντούλου και Καπνίδη και το χρυσό γκολ του Κυβελίδη.

ΤΖΙΝΑΡ: Τρεις φορές χρειάστηκε να αντιδράσει στο πρώτο ημίχρονο και αντέδρασε σωστά. Τα γκρέμισε όλα όμως με το ττραγικό του λάθος στο γκολ της Δόξας.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο τέταρτο και από τις επελάσεις του δημιουργήθηκαν 2-3 καλές στιγμές. Σταδιακά άρχισε να βγάζει κούραση και περιορίστηκε αφού προερχόταν από τραυματισμό ενώ χτύπησε και προς το τέλος του ημιχρόνου στο κεφάλι και αντικαταστάθηκε.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Είχε κάποια προβλήματα από τον Ντος Σάντος κυρίως λόγω της ταχύτητας του βραζιλιάνου που τον πέρασε 1-2 φορές στο σπριντ. Δίχως συνέπειες για την ομάδα του το λάθος του στο 41΄. Πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, περιόρισε τον βραζιλιάνο. Σωτήριο το τάκλιν του στο 73΄.   

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Καλό ματς από τον κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ που δεν είχε προβλήματα ούτε με τον Γαιδαρτζή ούτε και τον Δούμπλατζη. Έβγαινε συνήθως πρώτος στην μπάλα και καθάρισε όλες τις μπάλες στο χώρο της ευθύνης του.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Ομοίως και ο Σαμαράς που έκανε ένα ματς ενδεικτικό της μεγάλης του εμπειρίας.

ΡΟΒΑΣ: Δεν φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο ο αμυντικός μέσος του ΑΡΗ που όμως ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στην επανάληψη, μοίρασε μπάλες, έκοψε και απείλησε με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Ο Αναστόπουλος επέλεξε νε τον βάλει εξάρι για να έχει τα τρεξίματα και την ανασταλτική λειτουργία απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά, δηλαδή να κόβει και να τρέχει παντού το έκανε με επιτυχία. Τον αντικατέστησε όταν ήθελε ένα πιο επιθετικό χαφ.

ΚΟΚΕ: Μέτριο παιχνίδι από τον ισπανό στην μια ώρα που αγωνίστηκε. Παρότι έλειπε ο Τάτος δεν πήρε πολλές μπάλες για να οργανώσει το παιχνίδι ενώ δεν απείλησε καθόλου και την αντίπαλη εστία.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Τον έπαιξε πολύ καλά ο Γκαρακλίδης που δεν του έδωσε χώρο στην περιοχή για να κινηθεί και να απειλήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Εξαιρετική η κίνησή του και το σουτ στη φάση του πρώτου γκολ, έχασε όμως δυο καλές ευκαιρίες πριν το 2-1.

ΠΟΙ: Αρκετά ορεξάτος, κινητικός και με διάθεση ο Πόι που επισφράγισε την καλή του παρουσία με το πρώτο γκολ του ΑΡΗ.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ:  Μπορεί τη μια στιγμή να γίνει ήρωας και την άλλη αποδιοπομπαίος τράγος. Ξεκίνησε πολύ καλά, δημιουργώντας αλλά και χάνοντας ευκαιρίες αλλά έπεσε αδικαιολόγητα στην επανάληψη και στιγμές-στιγμές εκνεύρισε την κερκίδα με τις επιλογές του. Παρολίγο να γίνει μοιραίος μετά το 1-1 με τις ευκαιρίες που έχασε.

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΒΟΥΤΣΙΆΣ: Μπήκε αντί του Γεωργιάδη στο 46΄ και κράτησε καλά τη θέση του. Δεν ανέβηκε πολύ αφού η Δόξα κρατούσε πολλούς παίκτες στην επίθεση.

ΤΑΤΟΣ: Μόλις μπήκε άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας μεσοεπιθετικά με τις κινήσεις και τις εμπνεύσεις του. Πήρε πολλές μπάλες, απείλησε (δοκάρι) και έκανε το φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΑΡΗ.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Ο από μηχανής θεός, ήρθε από τον πάγκο και με το χρυσό του γκολ στο 94΄ χάρισε την πρώτη νίκη του ΑΡΗ επί της Δόξας σε δυο χρόνια.

 

Προτεινόμενα Άρθρα