Ξεκίνημα με νίκες για τον ΑΡΗ στο τουρνουά των Τρικάλων (pics)

από AllAboutARIS

Με νίκες επί του Παναθηναϊκού και του ΑΟ Τρικάλων ξεκίνησαν οι ακαδημίες του ΑΡΗ.

Στο τουρνουά, εκτός του ΑΡΗ, λαμβάνουν μέρος οι ομάδες Παίδων και Προπαίδων της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Ηρακλή, της Βέροιας , του Άρη, του Πανελευσινιακού και του Α.Ο. Τρίκαλα

Οι αγώνες της πρώτης μέρας:

ΑΟΤ-ΑΡΗΣ 0-2 (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2003-2004)

Οι πιτσιρικάδες τα έδωσαν όλα μέσα στην βροχή αλλά σε ένα πολύ καλό γήπεδο όπως αυτό του Φλαμουλίου και η εικόνα που βγήκε ήταν αγωνιστικά άριστη.
Η ομάδα του ΑΡΗ νίκησε αυτή του Α.Ο. Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι με πάνω κάτω την μπάλα και πολλές φάσεις στις εστίες.

Α.Ο.Τρίκαλα: Αργυρίου, Καπρίτσας, Βουτσελάς, Μήτσιος, Τσόγιας, Τεντολούρης, Σκρέκας, Σάββας, Βουτσελάς, Τζώρτζιος, Γκουγκουστάμος, Κοτοπούλης, Τσατσαρώνης, Ντέρης, Σαλαμάϊ, Γιάχο, Τσιρογιάννης, Τσαμάνης, Κωστούλας.

ΑΡΗΣ: Τρικαντλής, Λιάρας, Βρέττας, Καραμανλής, Γαλανός, Βακουφτσής, Τανούλης, Λαδόπουλος, Μπαραχάνος, Ζωγράφος, Λιντζερίνος, Γωτάκης, Κασσιπίδης, Τσίσκας, Τυροβούλης, Αραπίδης, Σαρανός.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0 (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2002)

Στο στάδιο Τρικάλων ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Παναθηναϊκού ο οποίος αγωνίστηκε με παιδιά γεννηθέντα το 2003. Ωραίο παιχνίδι και αυτό με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να το απολαμβάνουν και να χαίρονται το ποδόσφαιρο. Η ομάδα του ΑΡΗ διπλασίασε τις νίκες της.

ΑΡΗΣ: Αζούδης, Αλεξανδρίδης, Βουνίδης, Βρέττας, Γραμμένος, Ζησόπουλος, Κάλλιας, Καραμανίδης, Μαλανδρής, Μέρο, Μιγλεντζής, Ντόκας, Πάγκος, Παπουλής, Σιούτας, Τζόγκας, Τσαουρίδης, Δήμου, Τσαπικούνης.

Παναθηναϊκός: Nικολάου, Δημητρακόπουλος, Γωγουβίτης, Σταμούλος, Καρνέσης, Γαρμής, Κωστής, Μαρκοδημήτρης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κρυπαράκος, Αυλωνίτης, Γραμμένος , Τόρρα, Χαϊκάλης, Παντίδης, Τζαβίδας.

Προτεινόμενα Άρθρα