Το «crash test» των μικρών τελικών

από AllAboutARIS

Δύο παιχνίδια έχουν δώσει στην σειρά των μικρών τελικών ΑΡΗΣ και Α.Ε.Κ. και το AllAboutARIS σας παρουσιάσει τους παίκτες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ στην σειρά των μικρών τελικών είναι ο Οκάρο Ουάιτ με 17,5 πόντους μ.ο. Ο Αμερικάνος φόργουορντ είναι και ο πρώτος ριμπάουντερ των «κιτρίνων» με 7,5 ανά αγώνα. Κορυφαίος πασέρ του Αυτοκράτορα είναι ο Ντόμινικ Ουότερς με 5,5 τελικές πάσες ανά παιχνίδι. Ένα μπλοκ μ.ο. έχει ο Τζέικ Κόεν, ενώ καλύτερος «κλέφτης» με 2 κλεψίματα μ.ο. είναι ο Οκάρο Ουάιτ. Ο Αμερικάνος του ΑΡΗ κάνει θραύση και στα κερδισμένα φάουλ, μετρώντας 8,5 μ.ο.

Από την πλευρά της η Α.Ε.Κ. έχει πρώτο σκόρερ τον Ντούσαν Σάκοτα με 18,5 πόντους μ.ο. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς κάνει την περισσότερη δουλειά στον τομέα των ριμπάουντ με 6 ανά παιχνίδι, ενώ ο Τζέι Κόβαν Μπράουν είναι ο κορυφαίος πασέρ με 4,5 μ.ο. Καλύτερος μπλοκέρ της Ένωσης είναι ο Μαρκ Κάρτερ με 1,5 μπλοκ ανά αγώνα. Ένα κλέψιμο κατά μέσο όρο έχει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και 4,5 κερδισμένα φάουλ ανά αγώνα οι Σάκοτα και Μπράουν.

Προτεινόμενα Άρθρα