Ετοιμάζεται… τιμωρία για ΜακΝίλ

από AllAboutARIS

Πιθανή είναι η τιμωρία του Τζέρελ ΜακΝίλ μετά την αποβολή του αλλά και γιατί στο φύλλο αγώνος αναφέρεται η κίνηση του να πάει προς τον μέρος του πρώτου διαιτητή Γκόντα μετά τις δύο τεχνικές ποινές για τις οποίες δεν υπάρχει αναλυτική εξήγηση.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές όπως αναφέρεται για διαμαρτυρία, χωρίς κάποια παραπάνω λεπτομέρεια και μετά τονίζεται ότι αντί να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο κινήθηκε κατά του διαιτητή Γκόντα, κάτι που μπορεί ο Αθλητικός Δικαστής να θεωρήσει ότι πρέπει να τιμωρηθεί. 

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνος αναφέρεται ότι: “2΄και 19΄΄ πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου και ενώ είχε αποβληθεί ο αθλητής με το Νο22 ΜακΝίλ της β΄ομάδος ΑΡΗΣ, με δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία αντί να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια όπως όφειλε, ήρθε στην γραμματεία δίπλα από τον Α’ διαιτητή (Γκόντας) και είπε: “what the fucking are that. this is bullshit”. Με την παρέμβαση του προπονητή της β’ ομάδας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο”. 

Βέβαια δεν αναφέρει γιατί χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο ΜακΝίλ, μιας και όπως φαίνεται ο Αμερικανός του ΑΡΗ απλά διαμαρτυρήθηκε χωρίς να πει κάτι υβριστικό προς τους διαιτητές.

Προτεινόμενα Άρθρα