«Εβρεξε» γκολ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρωταγωνιστής ο Κωνσταντινίδης για τους «κίτρινους» του Νίκου Αναστόπουλου

Ο Εορδαϊκός έκανε το λάθος να προηγηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο ΑΡΗΣ απάντησε με πέντε γκολ. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν της ομάδας από την Πτολεμαΐδα με 5-1, σε ένα φιλικό όπου ο Αναστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. 

Το ξεκίνημα του ΑΡΗ στο παιχνίδι ήταν το χειρότερο δυνατό, από πλευράς εικόνας και εξέλιξης. Οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ νωθρά και το πλήρωσαν στο 7′ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γιόνδη που κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη. 

Η αλλαγή του Βουτσιά από το αριστερό άκρο της άμυνας στο δεξί και η προώθηση του Ρόβα στα χαφ, βελτίωσαν την εικόνα του ΑΡΗ, που κατέγραψε την πρώτη του φάση στο 13′ με το σουτ του Ν’ Λουντούλου μέσα από την περιοχή, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Περπερίδης. 

Ο ΑΡΗΣ έπαιζε κυρίως από τα δεξιά πλευρά απ’ όπου και έδειχνε ότι λειτουργεί καλύτερα. Κάτι που αποδείχθηκε και από τα τρία γκολ που πέτυχε μέχρι το 45′ όλα από τα δεξιά. Πρώτα στο 29′ από την σέντρα του Βουτσιά ο Κωνσταντινίδης ισοφάρισε από κοντά σε 1-1. Στο 40′ ήρθε και η ανατροπή με το τέρμα του Ν’ Λουντούλου με πλασέ μέσα από την περιοχή από την πάσα του Κωνσταντινίδη, ο οποίος σκόραρε άλλα δύο γκολ, στο 41′ και το 44′ για το 4-1 του ημιχρόνου. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Στο 51′ ο Περπερίδης που επέστρεψε στο ματς απέκρουσε το κοντινό σουτ του Κωνσταντινίδη, όμως ο Καπνίδης πήρε το ριμάουντ και πέτυχε το πέμπτο γκολ του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης (30΄Τζινάρ), Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος, Βουτσιάς, Σαμαράς, Ρόβας, Ν΄Λουντούλου, Καλογέρης, Κόκε, Κωνσταντινίδης, Πόι

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Περπερίδης (30′ Μιχαηλίδης), Μ. Χαραλαμπίδης, Κλάζογλου, Ναθαναηλίδης, Πασχαλίδης, Μπίκος, Χ.Χαραλαμπίδης, Λιάμης, Γιόνδης, Ιωαννίδης, Μαυροματίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν:

ΑΡΗΣ: Ιντζίδης, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Τάτος, Ντούνης, Κυβελίδης, Καπνίδης, Μπουλγκουρίδης, Ιακωβίδης

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Καλογιαννίδης, Κωστικίδης, Δημ. Χαραλαμπίδης, Μάγγος, Αμπατζίδης, Χρυσοστομίδης, Μιχαηλίδης, Ανδρεάκος, Σταυρίδης

Προτεινόμενα Άρθρα