Ο πρώτος του Κόντε

από AllAboutARIS

Προσωπική επιλογή του Ιταλού ο Γκανέζος πολυθεσίτης

Ο Αντόνιο Κόντε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, το μεταγραφικό του πλάνο όμως έχει ήδη αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», οι «μπλε» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κβάντο Ασαμόα, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιταλού τεχνικού για την ενίσχυση της μεσοαμυντικής του γραμμής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ και περίπου δύο μήνες, οι συζητήσεις όμως έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και το «deal» αναμένεται να «κλείσει» κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος πολυθεσίτης Γκανέζος είχε μεταγραφεί στη Γιουβέντους (τότε προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας» ήταν ο Κόντε) από την Ουντινέζε το 2012, τους τελευταίους 18 μήνες όμως έχει παραγκωνιστεί από την Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχοντας τη φετινή σεζόν μόλις 13 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Προτεινόμενα Άρθρα