“Η σημαντικότερη ΓΣ της τελευταίας 10ετίας”

από AllAboutARIS

Τι δήλωσε ο ταμίας του Ερασιτέχνη, Νίκος Αγραφιώτης, στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» στον «Libero 107,4» για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Νίκος Αγραφιώτης στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR”:

Για τις προετοιμασίες ενόψει της ΓΣ του Ερασιτέχνη: «Έχουμε μπροστά μας ένα 10ήμερο που θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Πρόκειται εξάλλου για την σημαντικότερη Γενική Συνέλευση της τελευταίας 10ετίας και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Για το ποια μέλη θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ΓΣ και ποια μπορούν να ψηφίσουν: «Είχαμε ένα συμβούλιο τη Δευτέρα παρουσία δύο νομικών. Μελετώντας όλα τα δεδομένα, καταλήξαμε ότι δεν τίθεται θέμα με δόκιμα και αδόκιμα μέλη. Το κάθε μέλος που είναι τακτοποιημένο οικονομικά μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στη ΓΣ, να πάρει το καρτελάκι του και να ψηφίσει. Όσα μέλη παλιά ή νέα έχουν εγγραφεί μέχρι τις 27 Μαΐου θα έχουν δυνατότητα παρουσίας στη Γενική Συνέλευση με όλα τα δικαιώματά τους».

Για το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες σύστασης νέας ΠΑΕ πριν την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου: «Για μας είναι ξεκάθαρο ότι εφόσον η ομάδα πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα και κέρδισε την άνοδο, θα πρέπει να αγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία. Ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες. Πρώτο βήμα είναι να καλέσουμε τη ΓΣ και το Σώμα να ορίσει το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου. Η δουλειά μας ως ΑΣ, ολοκληρώνεται με τη σύσταση της εταιρείας και την τοποθέτηση του κεφαλαίου».

Για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου: «Αυτό είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσουμε εμείς, αλλά το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Δεν πρέπει να είναι πολύ χαμηλό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο γιατί υπάρχουν σκόπελοι και στις δύο περιπτώσεις».

Για το αν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος πέρα από τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Εμείς ως διοίκηση του Ερασιτέχνη βρήκαμε τον κ. Καρυπίδη ήδη στον ΑΡΗ. Έχει δημιουργήσει μία ομάδα που πρωταγωνίστησε κι έχει τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις απέναντι στον ΑΣ. Ως εκ τούτου, ο κ. Καρυπίδης προηγείται όλων των άλλων. Από τη στιγμή που είναι συνεπής, δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε την κατάσταση. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε γιατί ο ΑΡΗΣ χρειάζεται πέρα από έναν δυνατό οικονομικά παράγοντα, και έναν ικανό ποδοσφαιρικά παράγοντα κι αυτό το έχει αποδείξει μέχρι στιγμής».

Προτεινόμενα Άρθρα