Στο.. ησυχαστήριο του Ρανιέρι! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Διαχρονική επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι το κέντρο της Κάσα Ούμπρια

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα περίπτωση αθλητικού κέντρου ήρθε για να προστεθεί στην λίστα των ανθρώπων του ΑΡΗ, όσον αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. 

Ο Ανδρέας Σκέντζος επισκέφθηκε την Τετάρτη το ξενοδοχείο «Ροκαπονέρα» στην Κάσα της Ούμπρια, το οποίο του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή μαζί με το Γκρότσλιν της Πολωνίας.

Το «Ροκκαπονέρα» αποτελεί ουσιαστικά την κεφαλή ενός συμπλγέματος πέντε ξενοδοχείων στην περιοχή της Κάσα. Βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία, δύο ώρες από την Ρώμη και σε υψόμετρο 2.320 ποδιών. Διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, σύγχρονο γυμναστήριο και ένα γήπεδο τέννις, σε μία… μικτή αθλητική πόλη όπως την χαρακτηρίζουν οι Ιταλοί, που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί την προετοιμασία αθλητικών ομάδων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο αθλητικό κέντρο του Κλαούντιο Ρανιέρι. 

Ο Ιταλός έχει συνήθως ως πρώτη επιλογή κάθε καλοκαίρι το κέντρο της Κάσα Ούμπρια, όπου στο παρελθόν έχει επιλέξει για την καλοκαιρινή προετοιμασία των Κάλιαρι, Φιορεντίνα, Τσέλσι και Μονακό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δώσει και φέτος το «παρών» στο «Ροκαπονέρα» με την Λέστερ για ένα διάστημα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της Ιταλίας. 

Προτεινόμενα Άρθρα