«Εξαιρετική ομάδα ο ΑΡΗΣ,δεν αλλάζει τίποτα η νίκη»

από AllAboutARIS

«Θα έχει πολλά παιχνίδια αυτή η σειρά»

Στο ότι έχει ακόμη πολύ…”ψωμί” αυτή η σειρά στάθηκε στις δηλώσεις του ο  Γιούρε Ζντοβντς,ο οποίος χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τον ΑΡΗ με πολύ καλό προπονητή.

Το σχόλιο του για τον αγώνα

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα που χθες κέρδισε το κύπελλο και μας ενέπνευσε. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα, ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή, με χαρακτήρα είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε αρκετά παιχνίδια σε αυτή τη σειρά. Κερδίσαμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο το έχω ξαναπεί αυτό. Ακόμη και όταν χάναμε  με 15 πόντους έβλεπα κάποια καλά στοιχεία στην ομάδα μου που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει και να πάρει τη νίκη, αλλά αυτό που πραγματικά μας έκανε να φτάσουμε στη νίκη ήταν ότι το πιστέψαμε.  Πιστεύω ότι τα 5 παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό κούρασαν τον ΑΡΗ, αλλά και εμείς έπρεπε να επανέλθουμε ψυχολογικά από τις 3 ήττες κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί αυτό είναι ένα βραβείο για εμάς γιατί διεκδικούμε ξανά την 3η θέση γιατί εμείς τελειώσαμε 4οι και ο ΑΡΗΣ 3ος και δεν ήταν εύκολο να παίξει 5 παιχνίδια σοτυς ημιτελικούς και τώρα να παίζει πάλι για την 3η θέση. Δεν ήταν εύκολο γιατί όλη την εβδομάδα η ψυχολογία μας ήταν πεσμένη και έπρεπε να την ανατρέψουμε. Και οι δυο ομάδες είχαν προβλήματα τραυματισμών, στο τέλος όμως θα δούμε ποιος θα νικήσει την σειρά γιατί οι 2 ομάδες είναι πάνω κάτω ίδιες και ίσως κερδίσει ο πιο τυχερός.»

 Για το πλεονέκτημα της ΑΕΚ στους ψηλούς και το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον τραυματισμό του Μαυροκεφαλίδη και στα  σχήματα που ακολούθησε

 «Σίγουρα δεν  προπονηθήκαμε πάνω σε αυτό γιατί εμείς έχουμε πολλούς ψηλούς και δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε τέτοια σχήματα, αλλά τώρα που δεν έχουμε τον Μαυροκεφαλίδη δυσκολευόμασταν στο μαρκάρισμα του Κοέν και του Τσούπκοβιτς. Οι ψηλοί μας υπέφεραν στην άμυνα και πήγαμε στην λύση με τον Μιλόσεβιτς στο 5.Βάλαμε μεγάλα σουτ και συνήθως όταν βάζεις μεγάλα σουτ νικάς κιόλας.. Βεβαία αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί στο επόμενο παιχνίδι μπορεί τα πράγματα να είναι αντίθετα στο επόμενο παιχνίδι.»

 Για τον τραυματισμό του Μαυροκεφαλίδη

 «Πολύ πιθανό ο Μαυροκεφαλίδης δεν θα αγωνιστεί ούτε στον αγώνα του Σαββάτου και γενικά για το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει περιμένουμε να κάνει την μαγνητική αύριο ,καθώς ξέρουμε ότι σίγουρα έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και πρέπει να επιλέξουμε αν θα μπει σε χειρουργείο ή αν θα πάει συντηρητικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι κατά 99% δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο.»

Προτεινόμενα Άρθρα