Βάζει τις βάσεις από σήμερα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τζάμπολ στην σειρά των μικρών τελικών της Μπάσκετ Λιγκ

To πρώτο από τα τρία βήματα προς την κατάκτηση της 3ης θέσης είναι έτοιμος να κάνει ο ΑΡΗΣ σήμερα, στην αναμέτρηση του με την ΑΕΚ (19:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS3).

Το πρώτο τζάμπολ των μικρών τελικών γίνεται στο Αλεξάνδρειο, όπου η ομάδα του Πρίτη υποδέχεται την Ενωση, για εκείνη τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα εισόδου στην πρώτη τριάδα της Μπάσκετ Λιγκ. 

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει με καλή ψυχολογία στην σειρά με την ΑΕΚ, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και φτάνοντας μία ανάσα από τους τελικούς πρωταθλήματος. Το πλεονέκτημα για τον Πρίφτη σε αυτή τη σειρά είναι ότι έχει σαφώς πιο έτοιμους τους Ξανθόπουλο και Ζάρα, όχι όμως και τον Χάγκινς που παραμένει τραυματίας. Εκείνο που μένει να φανεί, είναι η ενέργεια που θα δείξει ο ΑΡΗΣ, αφού χωρίς αμφιβολία κατέβαλε υπερπροσπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό και έχούει ενδιαφέρον να φανεί πως θα ανταποκριθεί στους μικρούς τελικούς.

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη πλήρης, με τον Ζντοβτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Εκεί όμως που υστερεί η Ενωση σε σχέση με τον ΑΡΗ είναι το κομμάτι της ψυχολογίας, αφού τόσο η… σκούπα από τον Ολυμπιακό και όσα έγιναν στην ομάδα (πχ. ο καυγάς του Ζντοβτς με τον Γκριν) έχουν επηρεάσει το κλίμα. Για αυτό και στην ΑΕΚ βλέπου ως «φάρμακο» το «διπλό» σήμερα στο Παλέ.

Προτεινόμενα Άρθρα