"Εξαιρετική προσπάθεια ο ΑΡΗΣ, σε αντίθεση με εμάς"

από AllAboutARIS

Ο Σλοβένος προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε εξαιρετική την προσπάθεια του ΑΡΗ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και πρόσθεσε ότι οι "κίτρινοι" υπερέχουν έναντι της ομάδας του σε ψυχολογία, χημεία, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: “Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον κόουτς Πεδουλάκη και τον κόουτς Σφαιρόπουλο που είναι στον τελικό και τον κόουτς Πρίφτη που για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του. Θέλω να ευχηθώ σε όλους το καλύτερο για τα υπόλοιπα παιχνίδια”, ενώ μιλώντας για τη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον ΑΡΗ, σημείωσε πως “ο ΑΡΗΣ έχει κάνει εξαιρετική προσπάθεια σε όλη την χρονιά, σε αντίθεση μ’ εμάς που δεν είμασταν όπως θα έπρεπε στα ημιτελικά. Ο ΑΡΗΣ έχει καλύτερη ψυχολογία, καλύτερη χημεία και η δύναμή του είναι το Παλέ. Εμείς θα παλέψουμε. Έχουμε αρκετά μεγάλη ποιότητα για να ανταγωνιστούμε τον ΑΡΗ”.

Σχετικά με το αν επηρεάζει την προετοιμασία της ομάδας του η απουσία του Χάγκινς, ο Σλοβένος προπονητής απάντησε πως “προσωπικά θα ήθελα να παίξει ο Χάγκινς, διότι έχουμε 2-3 μεγάλα κορμιά που μπορούν να τον μαρκάρουν. Πιστεύω πως με το χαμηλό σχήμα του ΑΡΗ θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα θα προετοιμαστούμε και θα δούμε τι θα γίνει”.

Στο τέλος, τόνισε πως αν και οι αγώνες για την 3-4 θέση δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, αυτός θα δώσει κίνητρο στους παίκτες προκειμένου να πάρουν την 3η θέση. Συγκεκριμένα, είπε: “Τι να πω; Ποτέ δεν έκανα πολιτική. Εμένα δουλειά μου είναι το μπάσκετ και αυτό θα κάνω και σε αυτή την περίπτωση. Θα προετοιμάσω τους αθλητές μου, θα τους δώσω κίνητρο για να κερδίσουμε την 3η θέση”.

Προτεινόμενα Άρθρα