Χάγκινς υπό… προϋποθέσεις

από AllAboutARIS

Εκτός πλάνων για τουλάχιστον τους δύο πρώτους αγώνες ο Τζαμέλ Χάγκινς – Ζάρας και Ξανθόπουλος θα αγωνιστούν με τον τελευταίο όμως να μην βρίσκεται στο 100%.

Στη συνέντευξη Τύπου των τελικών του πρωταθλήματος, προέκυψε και η είδηση αναφορικά με την κατάσταση του Τζαμέλ Χάγκινς αλλά και των υπολοίπων του ιατρικού δελτίου στον ΑΡΗ. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “κιτρίνων” δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Αμερικανός σέντερ να αγωνιστεί στη σειρά με την ΑΕΚ αλλά μετά τους δύο πρώτους αγώνες, ενώ για τους δύο Έλληνες ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστούν κανονικά, έστω κι αν ειδικά ο Ξανθόπουλος δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

“Ο Χάγκινς σίγουρα δεν θα είναι στα δύο πρώτα παιχνίδια μαζί μας. Σταδιακά θα δούμε αν μπορεί να προσφέρει στα επόμενα. Ο Ζάρας συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Από την πλευρά του ο Ξανθόπουλος είχε μια ασθένεια που τον ταλαιπώρησε αρκετά, έχασε πέντε κιλά. Για να επανέλθει χρειάζεται χρόνος. Και ο Ζάρας και ο Ξανθόπουλος είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα είναι στα παιχνίδια με την Α.Ε.Κ.”.

Προτεινόμενα Άρθρα