Η ώρα του φινάλε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέφτει η αυλαία για τους «κίτρινους» στην Γ’ Εθνική

Την τελευταία σελίδα μίας δύσκολης και ψυχοφθόρας αγωνιστικής διετίας ετοιμάζεται να γράψει σήμερα ο ΑΡΗΣ, απέναντι στον Εβρο Σουφλίου. 

Οι «κίτρινoi» φιλοξενούνται στο Σοφλί από την ομώνυμη ομάδα στις 16:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), για την 34η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ενας αγώνας που μπορεί να μην παρουσιάζει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αμφότερες όμως έχουν τα δικά τους κίνητρα.

Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του θέλει να ολοκληρώσει νικηφόρα τις φετινές του υποχρεώσεις, σε ένα παιχνίδι που αναμένονται κάποιες επιπλέον δοκιμές και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή τους νεαρούς Μπουλγκουρίδη και Ανδρεάκο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Καλογέρης και ο τραυματίας Ντόγος. 

Το Σουφλί από την άλλη έχει συμβιβαστεί εδώ και καιρό με την ιδεά του υποβιβασμού. Η ομάδα της Θράκης βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, θα ψάξει όμως ένα αποτέλεσμα γοήτρου απέναντι στον ΑΡΗ, πριν αποχαιρετήσει οριστικά την Γ’ Εθνική για τα τοπικά πρωταθλήματα. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Διοργάνωση: Γ’ Εθνική

Αγωνιστική: 34η

Αγώνας: Εβρος Σουφλίου-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: Δημοστικό Στάδιο Σουφλίου

Διαιτητές: Γιώργος  Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)

Βοηθοί: Θανάσης Βερνέζης (Καβάλας), Δημήτρης Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Προτεινόμενα Άρθρα