«Δεν περιμέναμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο»

από AllAboutARIS

Ο Ντόμινικ Ουότερς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας παράλληλα πως δεν περίμενε η σειρά να κριθεί στο 5ο ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικάνου γκαρντ στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο.

«Σίγουρα είμαστε περήφανοι από τους εαυτούς μας και από την ομάδα μας, που καταφέραμε και δείξαμε τόσο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Σίγουρα δείξαμε την ποιότητά μας, αλλά δεν περιμέναμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Για το πόσο δύσκολο ήταν γι’ αυτόν να παίζει τόσο πολύ και κατά πόσο επηρεάστηκε από την κούραση:

«Σε κάθε ματς παίζω τα ίδια λεπτά περίπου. Δεν αποτελεί δικαιολογία το πόσο παίζω. Σε κάποια σουτ θα είμαι εύστοχος, σε κάποια θ’ αστοχήσω, είναι κι αυτό ένα κομμάτι του παιχνιδιού. Το ζητούμενο είναι να επιστρέψουν υγιείς οι συμπαίκτες μου την επόμενη εβδομάδα και να μπορέσουν να μπορέσουν να παίξουν την Τετάρτη (σ.σ. 18/05, πρώτος μικρός τελικός στο Παλέ απέναντι στην Α.Ε.Κ.)».

Για την επιθυμία του κόσμου να δει την ομάδα να κερδίζει την Α.Ε.Κ. και να κατακτάει την 3η θέση:

«Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς κι εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την αγωνιστική μας αξία».

Προτεινόμενα Άρθρα