«Αν γινόταν τώρα η πρόταση στον Πεπ, δεν θα πήγαινε στην Σίτι»!

από AllAboutARIS

Ζωτικής σημασίας η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ για τους "Πολίτες"

Για την επικείμενη συνεργασία της Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε ο Πολ Σκόουλς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times».

Ο θρυλικός χαφ με 20ετή καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστήριξε πως αν η πρόταση γινόταν τώρα δύσκολα θα την αποδεχόταν ο Καταλανός προπονητής, επέκρινε τη διοίκηση των «πολιτών» για την ανακοίνωση μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και τόνισε πως πρωταρχικός του στόχος, θα πρέπει να είναι η απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού.

«Θα είναι δύσκολο για τον Πεπ αν η Σίτι δεν αγωνίζεται του χρόνου στο Champions League. Αν ο σύλλογος του πρότεινε τώρα να συνεργαστούν, δεν νομίζω πως θα αποδεχόταν», ανέφερε.

«Το όλο θέμα με την πρόωρη ανακοίνωση μεσούσης της σεζόν, δεν βοήθησε καθόλου την Σίτι. Ήταν μια ασεβής κίνηση προς το πρόσωπο του Πελεγκρίνι, ενώ οι παίκτες της αντί να προσπαθήσουν να τον εντυπωσιάσουν, αποπροσανατολίστηκαν», πρόσθεσε.

Όσο για τις κινήσεις των «πολιτών» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, υποστήριξε πως «θα χρειαστούν έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό, γιατί φαίνεται ότι ο Βινσέντ Κομπανί δεν μπορεί πλέον να μείνει σε φόρμα και μακριά από τραυματισμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η πρόσληψη του Πεπ Γκουαρδιόλα (σ.σ: θα αναλάβει το καλοκαίρι) ανακοινώθηκε τον Φλεβάρη, όταν η Σίτι βρισκόταν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πέσει πλέον στην τέταρτη.

Αν αύριο (15/5) ηττηθεί στην έδρα της Σουόνσι και παράλληλα η Γιουνάιτεντ κερδίσει στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπόρνμουθ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα τους προσπεράσουν στη βαθμολογία και θα είναι εκείνοι που θα πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, στέλνοντας τη Σίτι στο Europa League.

Προτεινόμενα Άρθρα