Απάντησε σε Λεμπρόν ο Κάρι

από AllAboutARIS

Πολύ πιθανόν να λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό

Όλα δείχνουν πως θα έχουμε επανάληψη των περσινών τελικών, με Γκόλντεν Στέιτ Γουόιορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς να ακονίζουν τα… νύχια τους προκειμένου να συγκρουστούν με φόντο το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Βέβαια φρόντισε ο Λεμπρόν Τζέιμς να αρχίσει λίγο νωρίτερα η κόντρα.

Συγκεκριμένα ο «βασιλιάς» αμφισβήτησε δημόσια την ανάδειξη του αντιπάλου του ως MVP της χρονιάς με τον σταρ των Γουόριορς να δίνει πληρωμένη απάντηση.

Ο Λεμπρόν έγραψε: «Δεν νομίζω πως μπορείς να αμφισβητήσεις πως εκείνος άξιζε το βραβείο του MVP. Ωστόσο, όταν μιλάς για τον πιο “πολύτιμο” παίκτη τότε ξεκινάει μία διαφορετική συζήτηση. Μερικές φορές οι λέξεις “πολύτιμος” και “καλύτερος” μπορεί να σημαίνουν δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι εύκολο να το εκφράσεις, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες για τις ομάδες τους στη λίγκα. Και με όλο αυτό δεν θέλω να κλέψω τίποτα από όλους εκείνους που έχουν κερδίσει το βραβείο στο παρελθόν. Εάν κοιτάξουμε μία-μία τις περιπτώσεις στο πέρασμα των χρόνων, νομίζω πως θα βρούμε διαφορετικά αποτελέσματα ανάμεσα στον καλύτερο και τον πολυτιμότερο παίκτη», τόνισε.

Προτεινόμενα Άρθρα