Ραντεβού με την… απόλυτη υπέρβαση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς άγχος οι «κίτρινοι» απέναντι στο «τριφύλλι» και στην εχθρική ατμόσφαιρα που αναμένεται να επικρατεί στο γήπεδο

Και στο τέλος θα μείνει ένας… Θα είναι ο Παναθηναϊκός ή ο ΑΡΗΣ που θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Μπάσκετ. Η ώρα της κρίσης έφτασε.

Σήμερα στις 18:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS3) οι δύο ομάδες δίνουν στο ΟΑΚΑ το πέμπτο και τελευταίο τους παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Μπάσκετ Λιγκ. Μία σειρά που ελάχιστοι περίμεναν ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος της. 

Μετά τις δύο μεγάλες νίκες που πήρε ο ΑΡΗΣ με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει την σειρά σε 2-2, πηγαίνει σήμερα στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος και για το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζοντας φυσικά ότι μπροστά του έχει την απόλυτη υπέρβαση και πρόκληση, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα, όπου ταξίδεψαν κανονικά ο Ζάρας και Ξανθόπουλος. Η ψυχολογία των «κίτρινων» είναι στα ύψη μετά τα δύο τελευταία αποτελέσματα και με αυτή τν θετική αύρα θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Σε συνδυασμό πάντα με μία καλή παρουσία στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Με νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθούν και οι γηπεδούχοι, όπου… αναγκαστικά ο Πεδουλάκης επανέφερε τους… ξενύχτηδες Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς, λόγω της κρισιμότητας του σημερινού αγώνα.

H ταυτότητα του αγώνα

Διοργάνωση: Μπάσκετ Λιγκ, ημιτελική φάση πλέι οφ

Αγώνας: Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Ωρα έναρξης: 18:00

Διαιτητές: Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ., Μάνος

Προτεινόμενα Άρθρα