Κάνει δικό της τον Μήτρογλου

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Θέμα ημερών, για την Μπενφίκα ,να καταβάλει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ στη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ώστε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή

αν θέμα χρόνου να γίνει… Ο πορτογαλικός σύλλογος απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έκανε καταπληκτική σεζόν. Η Μπενφίκα, λοιπόν, όχι μόνο δεν θα τον αφήσει να φύγει, αλλά είναι πια θέμα ημερών να καταβάλει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ στη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ώστε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας «A BOLA», τα χρήματα θα καταβληθούν σταδιακά σε δόσεις μέχρι το 2018, όπως προβλέπει η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, καθώς ο Μήτρογλου θα ανήκει πια στη Μπενφίκα. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μήτρογλου απέρριψε την ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση των Κινέζων, που του προσέφεραν 5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο, ενώ σε ότι αφορά τις απολαβές του στη Μπενφίκα, αυτές θα είναι 1,8 εκατομμύριο ετησίως. 

Οι Πορτογάλοι είχαν καταβάλει πέρυσι 800.000 στους Άγγλους για τον δανεισμό του παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα