Θέλουν Ντουράντ (και) οι Σπερς

από AllAboutARIS

Ο Κέβιν Ντουράντ θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Θάντερ και αρκετές ομάδες του ΝΒΑ θα κινηθούν για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων και οι Σαν Αντόνιο Σπερς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN, εκτός από τους Ουόριορς, τους Σέλτικς και τους Ουίζαρντς, ο Αμερικάνος φόργουορντ έχει μπει στο “στόχαστρο” και των Σπερς.

Οι ιθύνοντες των «σπιρουνιών», ευελπιστούν να συναντηθούν με τον σταρ της Οκλαχόμα την 1η Ιουλίου (αμέσως μόλις αποδεσμευτεί δηλαδή από τους Θάντερ), αλλά το αν θα έχουν την δυνατότητα να τον υπογράψουν, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν αναφορικά με το μέλλον τους οι Τζινόμπιλι και Ντάνκαν.

Σε περίπτωση που οι δύο ηγέτες των Σπερς, αποφασίσουν ν’ αποσυρθούν στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση, θα δημιουργηθεί χώρος στο salary cap για ένα max συμβόλαιο που θα ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του Ντουράντ. Αν όμως οι δύο «γερόλυκοι» παίξουν μπάσκετ και του χρόνου, ο σύλλογος του Τέξας δεν θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο στον “KD”.

Προτεινόμενα Άρθρα