Δεύτερη ευκαιρία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν το ματς θα κριθεί η συμμετοχή Ξανθόπουλου και Ζάρα

Στο παρκέ του ΟΑΚΑ έχουν.. ραντεβού και σήμερα Παναθηναϊκός και ΑΡΗΣ, στο δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Μπάσκετ Λιγκ.

Δύο ημέρες μετά το πρώτο ματς, οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες (18:00, AllAboutARIS LIVE, LIbero 107,4), σε έναν αγώνα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την συνέχεια της σειράς και πριν αυτή μεταφερθεί στο Αλεξάνδρειο.

Ο ΑΡΗΣ κράτησε από το προχθεσινό παιχνίδι την καλή του παρουσία στην μεγαλύτερη διάρκεια και ιδιαίτερα στο τέλος. Εικόνα που θα έχει ως οδηγό σήμερα για να πιάσει τα ίδια ή και καλύτερα επίπεδα απόδοσης, με την ατυχία όμως να του χτυπάει ξανά την πόρτα. 

Με τον Χάγκινς νοκ-άουτ και τον Δίπλαρο με ίωση, ο Πρίφτης έχει να αντιμετωπίσει από χθες άλλα δύο προβλήματα. Ο Ξανθόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο Ζάρας υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και έτσι αυτόματα είναι αμφίβολοι για τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με την συμμετοχή τους να κρίνεται σήμερα. 

Στους «πράσινους» από την άλλη, η χθεσινή προπόνηη δεν επεφύλασσε κάποιο απρόοτπο για τον Αργύρη Πεδεουλάκη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκό υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και περιμένει μία καλύτερη εμφάνιση από την προχθεσινή. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Διοργάνωση: Ημιτελικά πλέι οφ Μπάσκετ Λιγκ

Αγώνας: Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ (2ο παιχνίδι)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Σχινάς-Σώμος-Παναγιώτου (Κορασίδης)

Προτεινόμενα Άρθρα