Το "hungry for more"… του κόσμου για τον Σίλβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο,τι και αν επιλέξει ο Άκης Μάντζιος για την επίθεσή του, πάλι θα υπάρχει η… πολυτέλεια του πάγκου.

Αυτό ίσχυσε ειδικά χθες, όταν ο Έλληνας τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τον Σιαντέ Σίλβα για το τελευταίο μισάωρο και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στα “κιτρινόμαυρα”. 

Μετά το χθεσινό ματς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωνε “hungry for more”. Οτι δηλαδή πεινάει για περισσότερα. Μόνο που δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό ισχύει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό για τον κόσμο, βλέποντας την παρθενική του εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο 23χρονος άσσος μπήκε στο 61′ και μέχρι το 67′ είχε προλάβει ήδη να καταγράψει δύο τελικές και έπειτα από εντυπωσιακές ατομικές προσπάθειες, ενώ λίγο πριν το 90′ ήταν αυτός που δημιούργησε την ευκαιρία του Μάνου. 

Η ταχύτητα και η τεχνική ήταν τα δύο βασικά στοιχεία που ξεχώρισαν στον Πορτογάλο, με τον Μάντζιο να τον αξιοποιεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καθιερωθεί και εκεί, αφού μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο εύκολα πίσω από τον φορ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Θέσεις από τις οποίες δεν αποκλείεται να περάσει στην πορεία. 

Προτεινόμενα Άρθρα