Προσοχή στα φάουλ

από AllAboutARIS

Από την στιγμή που ο Τζαμέλ Χάγκινς δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα στο παρκέ τον Οκάρο Ουάιτ, για αυτό και ο Αμερικάνος θα πρέπει να μην υποπέσει από νωρίς σε φάουλ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι σίγουρο ότι θα επιχειρήσουν να «φθείρουν» τους ψηλούς του ΑΡΗ και να τους «φορτώσουν» από νωρίς με φάουλ, από την στιγμή που οι επιλογές στην ρακέτα για τους «κίτρινους» είναι περιορισμένες μετά τον τραυματισμό του Χάγκινς.

Ο Οκάρο Ουάιτ «φορτώθηκε» σε πολλά παιχνίδια φέτος με φάουλ από νωρίς, μένοντας καθηλωμένος στον πάγκο για πολλή ώρα. Στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικάνος φόργουορντ θα πρέπει ν’ αποφύγει όσο το δυνατόν γίνεται τα φάουλ, προκειμένου να μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ.

Στο ματς στο «Ο.Α.Κ.Α.», η frontline του ΑΡΗ είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα φάουλ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει δυνατή άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ουάιτ είχε αποβληθεί με 5 φάουλ, ο Χάγκινς με τον Σίμτσακ είχαν 4 και ο Κόεν 3.

Προτεινόμενα Άρθρα