"Κέρδισε" και τον Σιαμπάνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο κορωνοϊός… έφερε αλλαγές στην επιστροφή του ΑΡΗ στην αγωνιστική δράση και στη χθεσινή του ενδεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανένας ήταν το πρόσωπο που κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, ελέω της απουσίας των Ζακαεί Μπουσέ και Χουλιάν Κουέστα. 

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν έδωσαν την ευκαιρία στον Μάριο Σιαμπάνη να κάνει το ντεμπούτο του με τους “κιτρινόμαυρους”, καταγράφοντας παράλληλα το πρώτο του παιχνίδι στην 1η κατηγορία έπειτα από 1281 μέρες. 

Πριν καν ξεκινήσει το ματς το όνομα του Σιαμπάνη ήταν σημείο αναφοράς. Μόνο που στα επόμενα 90 λεπτά… φρόντισε ώστε σημείο αναφοράς να αποτελέσει η εμφάνισή του. 

Ο 21χρονος τερματοφύλακας ήταν αυτός που κράτησε τον ΑΡΗ όρθιο στις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Αστέρα Τρίπολης, σταματώντας εντυπωσιακά την προσπάθεια του Πσαλίδη στο 35′ ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το “στοπ” στην προσπάθεια του Μπαράλες στην τελευταία φάση του ματς και με τη μπάλα να κατευθύνεται στα δίχτυα. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι παραστάσεις του τα προηγούμενα χρόνια τον βοήθησαν χθες ώστε μόνο “ψαρωμένος” να μην είναι, βγάζοντας αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι και ειδικά όταν είχε τη μπάλα στα πόδια όταν ο Αστέρας πίεζε ψηλά. 

Πρόκειται βέβαια για ένα παιχνίδι. Με βάση αυτό όμως δημιουργεί προσδοκίες και παράλληλα ακόμη έναν “πονοκέφαλο” για τον Άκη Μάντζιο στη θέση του τερματοφύλακα.

Προτεινόμενα Άρθρα