"Κάποιοι εκτός ΑΡΗ, θέλουν να περάσουν κλίμα αβεβαιότητας"

από AllAboutARIS

Παράλληλα, τόνισε ότι οι παίκτες έχουν λάβει τη διαβεβαίωση του Θόδωρου Καρυπίδη ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί κανονικά του χρόνου στη Football League.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Ντούνης δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr:

Για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην πιο χαμηλή κατηγορία και αυτό είναι ένα πλήγμα για το πρεστίζ του σωματείου. Για να πάρει κάποιος παίκτης την απόφαση να παίξει στην Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ θα πρέπει να έχει δει κάτι. Αυτό έκανα κι εγώ. Είδα, άκουσα και αποφάσισα πως πρέπει να αποδεχτώ την πρόταση συνεργασίας που μου έγινε. Αυτά που άκουσα από τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Αναστόπουλο με έπεισαν ότι στον ΑΡΗ πάει να στηθεί κάτι πολύ καλό, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Είδα ποδοσφαιριστές από την Super League να έρχονται στο Βικελίδης για να παίξουν με τον ΑΡΗ. Όλα αυτά τα ζύγισα και πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση».

Για την επίτευξη του στόχου της ανόδου που επετεύχθη από νωρίς: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έκλεισε το ρόστερ, μαζευτήκαμε και αρχίσαμε να δίνουμε παιχνίδια ενώ κάναμε ταυτόχρονα και προετοιμασία. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με νίκες παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια είχαμε μια κοιλία στην απόδοσή μας η οποία δεν μας στέρησε τις νίκες. Είναι δύσκολο για ένα παίκτη που έχει συνηθίσει να παίζει σε μεγάλα γήπεδα απέναντι σε ποιοτικές ομάδες να βρίσκεται σε μια κατηγορία με τελείως διαφορετικές συνθήκες. Οι περισσότερες ομάδες όταν αντιμετώπιζαν τον ΑΡΗ, έβλεπαν το παιχνίδι κάτι σαν τελικό… Champions League».

Για τις δυσκολίες της εκκαθάρισης που αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για να αγωνιστεί η ομάδα στη Football League: «Ο κ. Καρυπίδης μας διαβεβαίωσε πως ο ΑΡΗΣ, την νέα χρονιά θα παίξει κανονικά στην Β’ κατηγορία και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα πως όλα θα κυλίσουν ομαλά, όχι όμως κι από αυτούς που είναι εκτός ΑΡΗ, που θέλουν να περάσουν μια αβεβαιότητα. Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στον ΑΡΗ γιατί θέλει να τον δει όπως ήταν πριν από 5χρόνια. Μια ομάδα δυνατή που θα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και κάθε Ατλέτικο και θα την αποκλείει από την επόμενη φάση του Europa League».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να παραμείνω στον ΑΡΗ και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει στην πιο ψηλή κατηγορία. Στόχος μου είναι η καθιέρωση και πολλά γκολ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα».

Προτεινόμενα Άρθρα