MVP ο Βάρντι από τους ρεπόρτερ στο Νησί

από AllAboutARIS

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν 2015-2016 στην Αγγλία κατέκτησε ο Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ από τους αθλητικούς δημοσιογράφους στο Νησί

H εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε και τα 22 του γκολ σε 36 αγώνες με τη Λέστερ ανέδειξαν τον Τζέιμι Βάρντι ως τον πολυτιμότερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τους συντάκτες στην Αγγλία.

Οι «Αλεπούδες» βρίσκονται μία ανάσα από μία μυθική κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία και σε αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό με τα γκολ του από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Άγγλος επιθετικός. Λίγες μέρες έπειτα από τη βράβευση του συμπαίκτη του Ριγιάντ Μαχρέζ, ήταν η σειρά του Βάρντι να βρεθεί στην κορυφή, από τους δημοσιογράφους αυτή τη φορά.

«Είναι τεράστια τιμή να κερδίζω αυτόν τον μοναδικό τίτλο και το όνομά μου να τοποθετείται στη λίστα με πρώην νικητές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται κάποιοι εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών και όλους όσους ψήφισαν. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, που ήταν ο λόγος για τον οποίο κατάφερα το οτιδήποτε. Είναι μία ανεπανάληπτη σεζόν για όλους εμάς στη Λέστερ, βασισμένη στην ομαδική δουλειά, κάτι που φαίνεται και στην ψηφοφορία. Ευχαριστώ επίσης τον προπονητή μου, το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς για την υποστήριξη. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στις τελευταίες δύο εβδομάδες που απομένουν ώστε να κάνουμε αυτή τη σεζόν αξέχαστη για εμάς. Ελπίζω να συνεισφέρω, εάν επιλεγώ, και στο Euro το φετινό καλοκαίρι», σχολίασε ο Βάρντι.

Προτεινόμενα Άρθρα