Επιστρέφουν στην βάση τους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από αύριο είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις

Τις τελευταίες τους στιγμές ξεκούρασης απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια από την περασμένη Τρίτη. 

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις μέρες του Πάσχα και να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειες τους, πριν επιστρέψουν και πιάσουν πάλι δουλειά για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Κάτι που θα γίνει αύριο.

Η πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση μετά το Πάσχα είναι το απόγευμα της Τρίτης στο Ρύσιο, όταν θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ηδη κάποιοι βρίσκονται ήδη πίσω στην Θεσσαλονίκη, με τους υπόλοιπους να επιστρέφουν σήμερα στην… βάση τους, για να προπονηθούν αύριο το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει εν όψει Δράμας είναι η κατάσταση των Καζναφέρη και Ντόγου. Τα ονόματα τους βρίσκονταν πριν τις γιορτές στο ιατρικό δελτίο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν μπορούν να υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο για το ματς της Κυριακής. 

Προτεινόμενα Άρθρα