Κλείνει το «καρέ» του Final Four

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο 2-2 η σειρά των αγώνων

Απόψε έχει… τελικό! Η Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Κράσνονταρ (20:00) με το νικητή να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου, όπου ήδη περιμένει η ΤΣΣΚΑ και το έτερο ζευγάρι, Φενέρμπαχτσε-Λαμποράλ Κούτσα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της, αφού έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της. Η νίκη της «Λόκο» στη Βαρκελώνη την Πέμπτη κράτησε ζωντανή τη σειρά και τα εισιτήρια για το τελευταίο παιχνίδι έκαναν… φτερά. «Θεωρώ πως η πνευματική προετοιμασία είναι η πιο σημαντική γι’ αυτό το παιχνίδι, που θα είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Ελπίζουμε να το απολαύσουμε και να προκριθούμε στο Final Four», δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, που δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Στον αντίποδα, οι Καταλανοί ταξίδεψαν με πλήρη σύνθεση, ωστόσο ο Τζόι Ντόρσεϊ-που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς της σειράς-είναι αμφίβολος. Πάντως επανέρχεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο που προφυλάχθηκε στην ήττα από τη Ρεάλ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Η κόπωση είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Τσάβι Πασκουάλ, καθώς η ομάδα του έπαιξε Κυριακή μεσημέρι το «κλάσικο», έκανε ένα κοπιαστικό ταξίδι στο Κράσνονταρ, ενώ την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη Λαμποράλ Κούτσα σε εξ αναβολής ματς στη Βαρκελώνη και δύο μέρες μετά δοκιμάζεται στο Μπιλμπάο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λαμόνικα (Ιταλία), Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Λάτισεβς (Λετονία).

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα