Εξασφάλισε την παραμονή το γυναικείο ποδόσφαιρο

από AllAboutARIS

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ μετά την νίκη επί του Σεπολιακού Πάρνηθας με 3-0, άνευ αγώνα, έφτασε τους 21 βαθμούς, "κλειδώνοντας" και μαθηματικά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Οι «κίτρινες» με απολογισμό 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, κατάφεραν να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α΄ Εθνική, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Από 5ος μέχρι 7ος

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται στις 8/5 τις Ελπίδες Καρδίτσας,για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτή την στιγμή, οι «κίτρινες» είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, όσους έχει και ο 5ος της βαθμολογίας Α.Ο. Χανίων. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να καταλάβει την 5η θέση, εφόσον πάρει έναν βαθμό παραπάνω από τον Α.Ο. Χανίων που παίζει εντός έδρας με τον Π.Α.Ο.Κ.

Αν ηττηθεί ο Α.Ο. Χανίων από τον Π.Α.Ο.Κ., τότε ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ισοπαλία εντός έδρας με τις Ελπίδες Καρδίτσας για να βγει 5ος. Αν βγει ισόπαλος, τότε ο ΑΡΗΣ χρειάζεται να νικήσει τις Ελπίδες Καρδίτσας για να βγει 5ος.

Αν δεν υλοποιηθούν τα παραπάνω σενάρια ή αν νικήσει ο Α.Ο. Χανίων τον Π.Α.Ο.Κ., τότε ό,τι και να κάνει ο ΑΡΗΣ με τις Ελπίδες Καρδίτσας βγαίνει 6ος.

Αν ο ΑΡΗΣ ηττηθεί εντός έδρας από τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο Α.Ο. Τρικάλων -ο οποίος χρειάζεται έναν βαθμό για να παραμείνει και μαθηματικά στην Α’ Εθνική- νικήσει εντός έδρας τις Αμαζόνες Δράμας ή αν ο ΑΡΗΣ βγει ισόπαλος εντός έδρας με τις Ελπίδες Καρδίτσας, ο Α.Ο. Τρικάλων νικήσει τις Αμαζόνες Δράμας και ο Α.Ο. Χανίων έρθει ισόπαλος με τον Π.Α.Ο.Κ., τότε ο ΑΡΗΣ θα τερματίσει 7ος.

Προτεινόμενα Άρθρα