"Έχουμε πολλά να δώσουμε σαν ομάδα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ μίλησε για την νίκη και το ντεμπούτο του στην ομάδα

Οι δηλώσεις του Μάριου Σιαμπάνη μετά την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στους αγώνες μετά από καιρό:

Έχω περάσει πολλά. Δεν αφήνω τον εαυτό μου και δουλεύω για να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο. Ήρθα σε ένα σταφ με στόχους. Για εμένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση το να δουλεύω με τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γιάννη Πλαβούκο. Ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθα. Δεν φοβάται. Είτε ήμουν 17 είτε 21 θα με έβαζε σήμερα. Με πιστεύει και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.” 

Για το παιχνίδι:

Το να μην παίξεις μία αγωνιστική σε πάει λίγο πίσω. Σε συνδυασμό και με τα κρούσματα ήταν δύσκολο. Δουλέψαμε και αναλυσαμε τον αντίπαλο. Βρίσκουμε ρυθμό. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, χαιρόμαστε που πήραμε τους 3 βαθμούς. Αύριο θα δουλέψουμε, θα δούμε το επόμενο παιχνίδι και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. 

Έχουμε πολλά να δώσουμε σαν ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλα προέρχονται από εκεί και από την δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ΑΡΗΣ και πρέπει να δίνουμε το 100% για εμάς, τον προπονητή μας και τον κόσμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε το ίδιο κίνητρο. Πρέπει να καταθέτουμε την ψυχή μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και τον πρόεδρο μας.”

Για τις επεμβάσεις του:

“Ο στόχος μου ήταν από την αρχή να κρατήσω το μηδέν και να βοηθήσω την ομάδα μου. Δουλέψαμε με τον κύριο Πλαβούκο όλη την εβδομάδα. Αναλύσαμε τον Μπαράλες και ο στόχος μου ήταν να είναι συνεχώς ο Δεληζήσης και ο Μπεναλουάν δίπλα του. “

Προτεινόμενα Άρθρα