Ο Χάρντεν κέρδισε τους Γουόριορς

από AllAboutARIS

Τα βρίσκουν δύσκολα χωρίς τον Κάρι οι Γουόριορς

Τρομερή μάχη με συγκλονιστικό φινάλε έγινε στο Χιούστον. Οι Ρόκετς ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφθασαν στο 97-96, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά με τους Γουόριορς, παρά την αντεπίθεση των πρωταθλητών που λίγο έλειψε να «κλέψουν» το ματς.

Στο φινάλε «μίλησε» όμως ο Τζέιμς Χάρντεν, καθώς με δίποντο στα 2,7’’ πριν το τέλος «σκότωσε» την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ που πήρε έφθασε μια ανάσα από το 3-0, ύστερα από το κλέψιμο του Κλέι Τόμσον και το καλάθι του Κλαρκ στα 10,6’’. Τα έκανε μούσκεμα στην τελευταία φάση ο Γκριν, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Έτσι απονεμήθηκε δικαιοσύνη (όπως συνήθως γίνεται στο μπάσκετ), διότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και παραλίγο να «αυτοκτονήσουν» στο τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι μετά το 2-0, οι Γουόριορς βρέθηκαν σε θέση οδηγού ξανά στο 1:25 πριν το τέλος με το 94-93. O 27χρονος γκαρντ πέραν του κρίσιμου διπόντου στο φινάλε είχε συνολικά 35 πόντους με 4/14 τρίποντα, 7/12 δίποντα, 9/11 βολές και 9 ασίστ-8 ριμπάουντ.

Χωρίς τον Στεφ Κάρι αγωνίστηκαν και πάλι οι Γουόριορς, με τον ηγέτη τους να κάθεται στον πάγκο, φορώντας το κοστούμι του λόγω του προβλήματος που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης με τους Ρόκετς.

Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για το βράδυ (22:30) της Κυριακής στο Χιούστον.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-18, 55-48, 78-72, 97-96

Προτεινόμενα Άρθρα