Νέο "πρωτάθλημα", νέα… δεδομένα

από AllAboutARIS

Τα πλέι-οφ είναι ουσιαστικά ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Πιο μικρό σε διάρκεια, πιο ανταγωνιστικό και κάθε παιχνίδι του έχει χαρακτήρα τελικού.

Οι παίκτες του ΑΡΗ ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα και κάποιοι εξ’ αυτών πρόλαβαν να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους στο πρώτο ματς απέναντι στην Κηφισιά.

Με γνώμονα την στατιστική του πρώτου αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ στα πλέι-οφ, για την ώρα, είναι ο Ντόμινικ Ουότερς με 18 πόντους, με τον Τζερέλ ΜακΝίλ -που ήταν ο πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια- να τον ακολουθεί με 15.

Στα ριμπάουντ “κουμάντο” κάνει ο Βασίλης Σίμτσακ με 10 (ακολουθούν οι Ουάιτ και ΜακΝίλ με 8). Πρώτος στις ασίστ είναι ο Τζερέλ ΜακΝίλ με 7 και πίσω του βρίσκεται ο Ντόμινικ Ουότερς με 5, ενώ στα μπλοκ την πρωτιά κατέχει ο Οκάρο Ουάιτ με 2.

Στην κορυφή των κερδισμένων φάουλ βρίσκεται ο Τζερέλ ΜακΝίλ με 6, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ μετράει 4. Ο Τζερέλ ΜακΝίλ οδηγεί την κούρσα και στα κλεψίματα με 2.

Στα σουτ δύο πόντων, ο Τζέικ Κόεν έχει το απόλυτο, καθώς ευστόχησε και στις δύο προσπάθειες που πήρε. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Οκάρο Ουάιτ με 4/5 και 80% ευστοχία. Στα τρίποντα 100% έχει ο Τάσος Δήμας (1/1 είχε απέναντι στην Κηφισιά) και 80%, με 4/5, ο Ντόμινικ Ουότερς.
Στις βολές, Ουότερς Ξανθόπουλος, Σίμτσακ και Κόεν έχουν το απόλυτο με 2/2 έκαστος.

Τέλος, πρώτος σε αξιολόγηση είναι ο ΜακΝίλ με 27 βαθμούς, με τους Ουότερς και Ουάιτ να τον ακολουθούν με 18.

Προτεινόμενα Άρθρα