Έγινε… θέμα ο MVP Οκάρο

από AllAboutARIS

Η ανάδειξη του Οκάρο Ουάιτ σε πολυτιμότερου παίκτη της Basket League έγινε… θέμα στην Αμερική με την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου της Φλόριντα να φιλοξενεί και δηλώσεις του φόργουορντ του ΑΡΗ.

Οι Φλόριντα Σέμινολς, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Οκάρο Ουάιτ στα κολεγιακά του χρόνια, “βρήκαν” τον Οκάρο Ουάιτ στην Ελλάδα και ανέδειξαν τα κατορθώματά του στο ελληνικό πρωτάθλημα τα οποία στάθηκαν ικανά να του χαρίσουν τον τίτλο του MVP. Η ιστοσελίδα του πανεπιστημίου έκανε μία μίνι αναδρομή στην καριέρα του Οκάρο στους Σέμινολς, κατέγραψε τις φετινές του επιδόσεις και φιλοξένησε δηλώσεις του Αμερικανού:

“Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που παρέλαβα τον τίτλο του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Θεός με ευλόγησε στα πρώτα δύο χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας και μου επέτρεψε να κάνω μερικά σπουδαία πράγματα στο μπάσκετ. Αναδείχθηκα ρούκι της χρονιάς και μέλος της 2ης πεντάδας στην Ιταλία πέρσι και φέτος MVP στην Ελλάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους που με βοήθησαν να δημιουργήσω σταθερές βάσεις για να χτίσω την καριέρα μου. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το ταξίδι μου στη συνέχεια και ελπίζω να έχω τις ευκαιρίες που θα μου επιτρέψουν να πετύχω τους στόχους μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα