Το Ντάλας είναι εδώ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο 1-1 και οι Ράπτορς, 98-87 τους Πέισερς.

Κι όμως, υπάρχει «ψωμί» στη σειρά, παρότι το 108-70 του πρώτου αγώνα δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Οι Μάβερικς όρθωσαν ανάστημα, νίκησαν 85-84 στην Οκλαχόμα και ισοφάρισαν 1-1 τη σειρά που πλέον μεταφέρεται για δύο ματς στο Ντάλας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 85-81 χάρη σε λέι απ του Γουέσλεϊ Μάθιους στα 14,4’’ πριν το τέλος, όμως το τρίποντο του Κέβιν Ντουράντ και οι δύο χαμένες βολές του Ρέιμοντ Φέλτον στα 7,1’’ έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία στη Θάντερ. Ντουράντ και Γουέστμπρουκ αστόχησαν διαδοχικά, σε αντίθεση με τον Άνταμς, αλλά το φόλοου του σέντερ των γηπεδούχων κρίθηκε μετά από εξέταση του ριπλέι εκπρόθεσμο.

Ο Φέλτον με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ αφού δεν ήταν τελικά μοιραίος κατέληξε κορυφαίος για τους «Μαβς», ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο Ντουράντ είχε μεν 21 πόντους για την Οκλαχόμα, αλλά με μόλις 7/33 σουτ (2/11 τρίποντα), ενώ έκανε και 7 λάθη, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να έχει 19 πόντους (8/22) και 14 ριμπάουντ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής θα γίνει το τρίτο ματς της σειράς.

Οι Ράπτορς περιόρισαν τη ζημιά από τον πρώτο αγώνα και ισοφάρισαν τους Πέισερς σε 1-1 νικώντας 98-87 στο δεύτερο ματς του Τορόντο. Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στα playoffs με 23 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιλ Λάουρι με 18 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ εμφανίστηκε βελτιωμένος σε αντίθεση με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που ήταν και πάλι κακός (10π. με 5/18 σουτ). Ο Πολ Τζορτζ ήταν και πάλι εξαιρετικός για τους φιλοξενούμενους με 28 πόντους, αλλά δεν είχε πολλή υποστήριξη. Τα επόμενα δύο ματς θα γίνουν στην Ιντιανάπολις, το πρώτο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα