«ΑΡΗΣ φαμίλια!» (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ανάρτηση του έμπειρου μέσου του ΑΡΗ στο Instagram, με φωτογραφία μάλιστα του AllAboutARIS

Το παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα είχε και… μπασκετικό χρώμα για τον ΑΡΗ, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν οι Γουάιτ, ΜακΝίλ, Χάγκινς, Γουότερς, Κόεν, Σίμτσακ και Δήμας. 

Οι παίκτες των «κίτρινων» παρακολούθησαν το ματς από τις σουίτες του γηπέδου και μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν. Ούτε από τους… συναδέλφους τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα μετά το ματς, ο Βασίλης Ρόβας ευχαρίστησε… διαδικτυακά τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ για την παρουσία τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του μπάσκετ, για την παρουσία τους στο Κλεάνθης Βικελίδης. ΑΡΗΣ φαμίλια», έγραψε στο Instagram ο έμπειρος χαφ του ΑΡΗ, μαζί με μία φωτογραφία του AllAboutARIS στην οποία απεικονίζονται οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ. Είχε όμως και συνέχεια…

Ο Σίμτσακ που το… έχει επίσης με τα social media σχολίασε την φωτογραφία και έγραψε συγκεκριμένα πως, «Ηρθαμε να μάθουμε λίγη μπαλίτσα», με τον Ρόβα να συνεχίζει την στυχομυθία λέγοντας, «έτσι, για να έχετε καλή θέση σε έναν χρόνο, στα μεγάλα ματς». Αν μη τι άλλο, ένα δείγμα του πολύ καλούς κλίματος που επικρατεί όχι μόνο στα δύο τμήματα ξεχωριστά, αλλά και σε ολόκληρο τον σύλλογο πλέον.

Προτεινόμενα Άρθρα