Λίβερπουλ με σπασμένα φρένα (vid)

από AllAboutARIS

Ζωντανές διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες εξόδου στο Champions League μέσω πρωταθλήματος.

Εδώ κατάφερε να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα και να πάρει μία αδιανόητη πρόκριση επί της Ντόρτμουντ, εκεί που έδειχναν όλα χαμένα, στην Μπόρνμουθ θα κολλούσε; Με κεκτημένη ταχύτητα, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε μία ονειρεμένη εβδομάδες (τεσσάρες σε Στόουκ και Ντόρτμουντ) με «διπλό» (1-2) στην έδρα της Μπόρνμουθ και συνέχισε να… πετάει στα σύννεφα!

Μπορεί ο Κλοπ να έκανε 7 αλλαγές στην ενδεκάδα που τα έδωσε όλα την Πέμπτη απέναντι στους Βεστφαλούς, αλλά με τέτοια ψυχολογία και ο ίδιος να έμπαινε μέσα, θα κέρδιζε! Μετά από ένα δύσκολο πρώτο τέταρτο, η Λίβερπουλ βρήκε τα πατήματα της και επιβλήθηκε απόλυτα στο γήπεδο.

Μπορεί ο Στάριτζ να αστόχησε στην πρώτη του κλασική ευκαιρία απέναντι στον Μπόρουτς (27’), όμως έδωσε την ευκαιρία στον Φιρμίνο (40’) να ανοίξει το σκορ, ολοκληρώνοντας μία υπέροχη ομαδική ενέργεια. Ωστόσο, οι «κόκκινοι» δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Στάριτζ βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, μετά από φάουλ του Αϊμπ και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-2 (45’), με το 6ο του γκολ στα 7 τελευταία του παιχνίδια!

Το κόκκινο κρεσέντο συνεχίστηκε στην επανάληψη με δύο δοκάρια από τον Στάριτζ (53’, 83’), με την Μπόρνμουθ να έχει καθαρά παθητικό ρόλο στο ματς, αλλά να βρίσκει το γκολ της τιμής (1-2) με ένα εντυπωσιακό γκολ του Τζόσουα Κινγκ στις καθυστερήσεις του ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα