Ο Τότι… απαγορεύει να χάσεις! (vid)

από AllAboutARIS

Ενώ είχαν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους απέναντι στην Αταλάντα, ο Φραντσέσκο Τότι μπήκε στο γήπεδο και απαγόρευσε στους «τζιαλορόσι» να ολοκληρώσουν την… αυτοκτονία (3-3).

Μεγάλωσε πια. Δεν μπορεί να παίρνει παιχνίδια μόνος του.

Ακόμα και περπατώντας όμως (και μάλιστα στα 40) ο Φραντσέσκο Τότι απαγορεύει στη Ρόμα να χάσει!

Μπαίνοντας αλλαγή στο Μπέργκαμο και ενώ είχε προηγηθεί ένα παλαβό παιχνίδι με την Αταλάντα, ο αρχηγός έσωσε την παρτίδα για τους «τζιαλορόσι» (3-3).

Γιατί εκείνοι, παρόλο που φάνηκαν να καθαρίζουν από νωρίς, με δυο γκολ των Ντιν και Ναϊνγκολάν σε τέσσερα λεπτά (23’-27), εφησύχασαν. Επέτρεψαν στον Ντ’ Αλεσάντρο να ξαναβάλει στο παιχνίδι τους γηπεδούχους (33’) και στον επίσης αγέραστο Μποριέλο να το γυρίσει μόνος τους (χτυπώντας στο 37’ και το 50’).

Είπαμε όμως. Ο Τότι δεν ανέχεται να χάνει. Αφού μπήκε λοιπόν αλλαγή στο 78’, χρειάστηκε λιγότερα από έξι λεπτά (και μια αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή) για να πιάσει ένα από τα γνώριμα ξερά σουτ και να δώσει την ισοπαλία.

Μια ισοπαλία που δεν επέτρεψε στη Ρόμα να απομακρυνθεί εκ νέου από την τέταρτη Ίντερ, ωστόσο μείωσε (έστω και λίγο) την απόσταση από τη δεύτερη Νάπολι, που έχασε χθες στο «Μεάτσα».

Προτεινόμενα Άρθρα