"Αναρρώνει" και επιστρέφει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με απουσίες αλλά αρκετές επιλογές η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο σημερινό ματς.

Κορωνοϊός ήταν και… σχεδόν πάει. Ο ΑΡΗΣ “αναρρώνει” από το… κύμα κορωνοϊού, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση έπειτα από δύο εβδομάδες.

Η 7η αγωνιστική βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” να υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) και με στόχο τη νίκη η οποία θα τον “φέρει” ξανά μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας. 

ΑΡΗΣ: Ο ορισμός του γρίφου

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει δημιουργήσει ένα θολό τοποίο στον ΑΡΗ εν όψει του σημερινού αγώνα. Πέντε είναι οι δεδομένες απουσίες για τον Άκη Μάντζιο, συν την γνωστή του τιμωρημένου Ρόουζ. Οι τρεις που αρχικά βγήκαν θετικοί και έχουν πλέον δύο αρνητικά τεστ, ίσως έχουν θέση στην αποστολή αλλά δύσκολα στην ενδεκάδα. 

Οι επιλογές του Μάντζιου είναι συγκεκριμένες αλλά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Έτσι όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της ενδεκάδας, η οποία θα “μαρτυρήσει” και τους παίκτες που έμειναν εκτός λόγω κορωνοϊού.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Η αποστολή θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η ώθηση και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Οι Αρκάδες πραγματοποιούν πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με συγκομιδή δέκα βαθμών σε πέντε παιχνίδια και έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ακόμα και στην κορυφή εάν κερδίσουν σήμερα.

Η ομάδα του Ράσταβατς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την ώθηση, όπως και τον έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού στον ΑΡΗ, ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Σέρβο ακούει στο όνομα του Λουίς Φερνάντεθ. Ο Ισπανός αλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνο, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ορόθκο, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-7η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης (15:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων), Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα