“Του χρόνου ακόμα νωρίτερα η άνοδος”

από AllAboutARIS

Ο μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του, τη φετινή χρονιά αλλά και τους στόχους της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας, θα το έπαιρνε χωρίς αντίπαλο. Ο Μπάμπης Παυλίδης αγωνίστηκε για μόλις έξι παιχνίδια με τη φανέλα του ΑΡΗ φέτος και ανυπομονεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και το τροχαίο που τον κράτησαν εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR” στον “Libero 107,4”. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μπάμπης Παυλίδης:

Για την κατάσταση της υγείας του: «Πλέον είμαι καλά, προσπαθώ και ψυχολογικά να ανέβω. Η χρονιά δεν πήγε καλά για μένα προσωπικά. Είχα και το τροχαίο πριν ενάμιση μήνα. Με άφησε πίσω αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και τους ανθρώπους του ΑΡΗ για τη συμπαράστασή τους όλο αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να είμαι σύντομα πίσω».
                                                   
Για το γεγονός ότι το τροχαίο συνέπεσε με την επιστροφή του μετά την εγχείρηση που είχε κάνει: «Εκείνη την εβδομάδα είχα μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μου μετά την εγχείρηση στο μηνίσκο. Θα ήμουν στην αποστολή, δεν ξέρω αν θα αγωνιζόμουν κι αυτό το κάνει ακόμα πιο τραγικό».

Για το πόσο σοβαρά είχε τραυματιστεί στο τροχαίο: «Ήμουν αρκετά τυχερός γιατί δεν έσπασα κάτι. Το γόνατό μου δεν χρειάστηκε εγχείρηση, έκανα απλά ράμματα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν το συκώτι που είχε ένα αιμάτωμα από το τροχαίο. Ευτυχώς μία εβδομάδα μετά το συμβάν το αιμάτωμα είχε υποχωρήσει».

Για το αν αναμένεται να επιστρέψει φέτος: «Έχω αρχίσει τρέξιμο, έχω ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης από τον γιατρό. Σιγά-σιγά θα επιστρέψω και στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όχι με μπάλα, αλλά για ατομική προπόνηση. Θέλω πολύ να παίξω, ακόμα και τώρα αν γίνεται. Θα ακολουθήσω όμως τις οδηγίες του γιατρού. Πρέπει να ακολουθήσω πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας μου για να επιστρέψω απολύτως υγιής».

Για την ψυχολογία του κι αν έχει επηρεαστεί από τις ατυχίες του φέτος: «Έχει επηρεαστεί πολύ η ψυχολογία μου, αναρωτιέμαι γιατί να συμβούν όλα αυτά σε μένα, αλλά είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Ελπίζω τουλάχιστον να μην αντιμετωπίσω άλλα εμπόδια. Αφήνω πίσω μου όσα συνέβησαν και κοιτάω το μέλλον.Το ευχάριστο είναι ότι τουλάχιστον η ομάδα κέρδισε την άνοδο και μαθηματικά. Το επόμενο ευχάριστο θα είναι ολοκληρωθεί και η εκκαθάριση και να φύγει το άγχος τόσο από εμάς τους παίκτες, όσο και από τον κόσμο».

Για το αν απείχε ξανά τόσο καιρό στην καριέρα του από την αγωνιστική δράση: «Ανυπομονώ να επιστρέψω, δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου φέτος και μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Ήταν η χειρότερη σεζόν μου, δεν έχω χάσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα». 

Για την επιτυχία της ανόδου και τους λόγους που αυτή ήρθε τόσο νωρίς και εύκολα: «Ο ΑΡΗΣ έχει ρόστερ superleague. Είχαμε βάλει στόχο από την αρχή της σεζόν να τελειώνουμε με την άνοδο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεν δυσκολευτήκαμε σχεδόν πουθενά ακόμα και σε κάποια παιχνίδια που αντιμετωπίσαμε αναποδιές, αντιδράσαμε σωστά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δουλεύει επαγγελματικά κι όχι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, δουλεύουμε ως ομάδα Superleague».

Για τη συνέχεια της φετινής σεζόν αλλά και την επόμενη: «Η δουλειά συνεχίζεται, δεν σταματάμε εδώ. Του χρόνου ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα και να κερδίσουμε την άνοδο στη Superleague ακόμα νωρίτερα, γιατί εκεί είναι η θέση του ΑΡΗ».

Για το τι περιμένει από το πρωτάθλημα της Football League: «Οι ομάδες είναι καλύτερες απ’ ότι στη Γ’ Εθνική. Είναι διαφορετική κατηγορία με περισσότερες δυσκολίες. Το καλό είναι ότι θα παίζουμε σε καλύτερα γήπεδα. Αν τηρήσουμε αυτά που μας λένε οι προπονητές μας πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τη στήριξη του Νίκου Αναστόπουλου: «Η στήριξη του κ. Αναστόπουλου ήταν πολύ σημαντική. Όταν ένας προπονητής περιμένει έναν παίκτη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό μου ανεβάζει την ψυχολογία. Μου δίνει δύναμη και μεγαλύτερη όρεξη να δουλέψω περισσότερο και να επιστρέψω καλύτερος. Θα δουλέψω σκληρά για να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

Προτεινόμενα Άρθρα