"Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό"

από AllAboutARIS

Με στόχο να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό θα αγωνιστεί κόντρα στον ΑΡΗ η Κηφισιά, σύμφωνα με τον Σάββα Νικητάκη.

Ο τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς τόνισε μεταξύ άλλων στο kifissia bc:

-Κάνε μας έναν απολογισμό για τη φετινή σεζόν και μία σύγκριση με τις δύο προηγούμενες στην Α1.

«Η ομάδα φέτος έκανε υπέρβαση, έκανε ένα μικρό θαύμα καθώς το μπάτζετ ήταν κατά πολύ μικρότερο σε σχέση με τις δύο πρώτες χρονιές στην Α1. Θυμάμαι καλά το καλοκαίρι πάνω στο σχεδιασμό της ομάδας υπήρχε τεράστιο άγχος για να καταφέρουμε τουλάχιστον να σωθούμε.Τελικά, όχι μόνο σωθήκαμε αλλά βγήκαμε και 6οι και αυτό βασικά πιστώνεται στα παιδιά και τους προπονητές που πραγματικά μας έκαναν όλους υπερήφανους. Κατά την άποψή μου η φετινή σεζόν με τις συνθήκες που δημιουργήθηκε η ομάδα  το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη μας στην Α1 και ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας».

-Η Κηφισιά το Σάββατο(16/4) αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ στην πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.Ποιος είναι ο στόχος από δω και πέρα;

«Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Να δώσουμε την μάχη μας.Τα παιδιά έχουν θέληση για διάκριση και πλέον χωρίς άγχος πάμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στην Α1 ,να.γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς και να είμαστε κάθε χρόνο ένας υγιής Σύλλογος που θα κάνει χρόνο με το χρόνο βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα».

Προτεινόμενα Άρθρα