Πρώτη κουβέντα με ΕΕΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ειπώθηκε από την πλευρά του ΑΡΗ και ποιο το πρώτο συμπέρασμα

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η συνάντηση των ανθρώπων του ΑΡΗ με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Το ραντεβού των δύο πλευρών αποτέλεσε περισσότερο μία ανεπίσημη κουβέντα. Και αυτό, διότι ο κ. Μαστρογιάννης δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και έτσι δεν κατέστη δυνατό να δώσει το «παρών» μαζί με τους κ.κ. Ψηφίδη, Γρόλλιο και Αργυριάδη, που ζήτησαν και πήραν αναβολή στην επίσημη συζήτηση για την υπόθεση της ομάδας. 

Οι άνθρωποι των «κίτρινων» ενημέρωσαν την ΕΕΑ σχετικά με την πορεία της εκκαθάρισης και απέδειξαν ότι η οποία καθυστέρηση υπάρχει πλέον δεν οφείλεται στον ΑΡΗ, με βασικό επιχείρημα την αποχή των δικηγόρων. Παράλληλα στάθηκαν στο Ρύσιο και στο γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι η μόνη ΠΑΕ που έχει ακίνητο στην κατοχή της. Κάτι που έχει σημασία πάντως, είναι ότι η ΕΕΑ αφού άκουσε όσα είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, δεσμεύτηκαν να πιέσου προς τις κατευθύνσεις που πρέπει, ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες για τον ΑΡΗ.

Αυτό βέβαια που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όσα έχουν ειπωθεί από την ΕΕΑ ή όποιες ερμηνείες έχει αλλάξει, δεν θα έχουν καμία ουσία από την στιγμή που ο νέος αθλητικός νόμος θα περιλαμβάνει πρόβλεψη για τον ΑΡΗ. Και αυτό πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σταύρου Κοντονή και του μέλους της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, Αλέξανδρου Αδαμίδη. Οταν δηλαδή η ΕΕΑ θα κληθεί να αποφασίσει, θα υπάρχει το νέο νομικό πλαίσιο που θα πρέπει να ακολουθήσει. Και αυτό σύμφωνα με τους αρμόδιους, θα είναι υπέρ του ΑΡΗ. Μένει πλέον να φανεί και στην πράξη… 

Προτεινόμενα Άρθρα