«Μπάρτσα», κοίτα να μαθαίνεις πως γίνεται! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν ξανά για την ομάδα

Τελικά τον ΑΡΗ τον βρίσκεις παντού. Και πάντα θα έρχονται στην επιφάνεια μεγάλες στιγμές από την σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ακόμη και τώρα που παλεύει να πατήσει ξανά στα πόδια της.

Η Μπαρτσελόνα χθες ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας αυτός σε συνδυασμό με την… καζούρα του «Μαδριλένου» Κόκε, (δείτε εδώ), ήρθαν για να θυμίσουν ίσως το πιο μαγικό βράδυ της ευρωπαϊκής ιστορίας του ΑΡΗ.

Εκείνο του βράδυ της 1ης Δεκεμβίου του 2010. Οταν οι «κίτρινοι» σε ένα ματς «ο θάνατος σου, η ζωή μου» με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» άλωσαν την έδρα Μαδριλένων, έγιναν η πρώτη ομάδα και μοναδική ελληνική ομάδα που κερδίζει επί ισπανικού εδάφους και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Από τότε βέβαια, έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια και έχουν μεσολαβήσει πολλά. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην Γ’ Εθνική και παλεύει να πατ΄σει ξανά τα πόδια του. Το μόνο σίγουρο είναι όρι αργά ή γρήγορα θα το καταφέρει. Και θα ξαναζήσει τέτοια βράδια, όπως εκείνο με την Ατλέτικο. 

Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα ας βλέπει και ας μαθαίνει πως κερδίζεις μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν»

Προτεινόμενα Άρθρα