Εκτός EURO ο Μπενζεμά

από AllAboutARIS

Μίλησε προσωπικά με τον Μπενζεμά ο Ντιντιέ Ντεσάν

Χάνει το Euro ο Καρίμ Μπενζεμά!

Όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός των επιλογών του Ντιντιέ Ντεσάν και δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Euro, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

«Δυστυχώς για εμένα και για όλους αυτούς που πάντα με υποστηρίζουν, δεν έχω επιλεγεί για το Euro μας στην Γαλλία», έγραψε ο Μπενζεμά στο twitter, με την επίσημη ανακοίνωση από την γαλλική ομοσπονδία να αναμένεται σήμερα (13/4) το βράδυ.

Ο αποκλεισμός του από τους «τρικολόρ», είναι απόρροια της εμπλοκής του στο «ροζ» σκάνδαλο εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική, Ματιέ Βαλμπουενά, τον οποίο φέρεται να απειλούσε ο Καρίμ Μπενζεμά, για λογαριασμό ενός φίλου του.

O 28χρονος επιθετικός, έχει φέτος 25 γκολ και 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε 81 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας έχει πετύχει 27 τέρματα, όντας ο 8ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Λόγω του σκανδάλου αυτού, πάντως, έχει να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του από τις 10 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες δηλαδή πριν «βγει στη φόρα» το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ρόλο ενδιάμεσου στην απόπειρα εκβιασμού του Βαλμπουενά από τον παιδικό του φίλο, Ζενατί.

Σύμφωνα με τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RTL», ο προπονητής της εθνικής, Ντιντιέ Ντεσάν, κάλεσε προσωπικά τον Μπενζεμά και τον ενημέρωσε πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το Euro, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα