«Θα δείτε μια διαφορετική Μίλαν»

από AllAboutARIS

Ντεμπούτο με την Σαμπντόρια για τον νέο τεχνικό της Μίλαν

Στην πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Κρίστιαν Μπρόκι ως νέος προπονητής της Μίλαν στάθηκε στο ότι θέλει να περάσει την δική του  μεθοδολογία και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρόκι:

«Θέλω να συνεχίσω την κουλτούρα της δουλειάς που αναμφισβήτητα έχει αυτή η ομάδα. Είχα πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν να τους δω κατά τη διάρκεια της προπόνησης και πάντα έβλεπα παίκτες με όρεξη για σκληρή δουλειά. Ο Σίνισα και το επιτελείο του, θα πρέπει να το αναγνωρίσουν αυτό».

«Θέλω πραγματικά να εμφυσήσω στην ομάδα την δικιά μου μεθοδολογία και τον τρόπο που βλέπω εγώ τα πράγματα, έχω διαφορετική οπτική στα πράγματα από άλλους προπονητές. Όχι καλύτερη, αλλά διαφορετική, γιατί έχω μια δουλεμένη τακτική και θέλω να δω τους παίκτες να την εφαρμόζουν στο γήπεδο».

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα μετά την απόλυση του προπονητή, καθώς οι παίκτες είχαν συνηθίσει να βλέπουν τους ίδιους ανθρώπους εδώ και μερικούς μήνες. Εμένα όμως ξέρουν, οπότε θα χρειαστούν λιγότερο χρόνο να προσαρμοστούν, σε σχέση με κάποιο εντελώς νέο πρόσωπο».

«Δεν φοβάμαι μην… καώ. Παραμένω ταπεινός, όμως η Μίλαν δεν με τρομάζει. Είναι δεδομένο ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της αποτυχίας, όμως θέλω να αρπάξω από τα μαλλιά από την τεράστια ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω».

«Στην καριέρα μου χρησιμοποιώ το 4-3-3, όμως στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Πριμαβέρα χρησιμοποίησα και σχήμα με τέσσερις παίκτες στο κέντρο. Μπορούμε να παίξουμε 4-3-1-2, με τον παίκτη πίσω από τους επιθετικούς να έχει έναν πιο γενικό ρόλο στο παιχνίδι».

«Είναι μέσα στους στόχους μου να βγάλω το καλύτερο δυνατό από τον Μάριο Μπαλοτέλι, όπως από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του, είναι ένας παίκτης που μου αρέσει και αν συνεχίσει να αποδίδει όπως με την Γιουβέντους, θα είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Το ντεμπούτο του Μπρόκι θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (17/4), στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σαμπντόρια.

Προτεινόμενα Άρθρα