Τέλος ο Μιχαΐλοβιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανακατατάξεις στον πάγκο των Μιλανέζων, που… κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Η θητεία του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Μίλαν αποτελεί οριστικά… ιστορία. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου (πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και κίνδυνος να μείνει ΞΑΝΑ εκτός Ευρώπης) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε σε αυτή την απόφαση τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ήταν τιμή μου» έγραψε στο Twitter ο 47χρονος τεχνικός, όταν ενημερώθηκε από τον Αντριάνο Γκαλιάνι πως δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των ροσονέρι, την οποία είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Κριστιάν Μπρόκι θα είναι ο διάδοχος του Μιχαΐλοβιτς. Για περίπου τρεις ώρες, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο 40χρονος κόουτς είχε συνάντηση με τον «Καβαλιέρε» και τον Γκαλιάνι στη βίλα του πρώτου, όπου και ουσιαστικά πήρε το… χρίσμα.

Ποιος είναι ο Μπρόκι; Πρόκειται για τον παλαίμαχο άσο της Μίλαν, ο οποίος «βγήκε» από τα σπλάχνα του συλλόγου κι ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2013, με τελευταίο προορισμό την Λάτσιο. Από τον Ιούλιο του 2014 ήταν προπονητής της ομάδας νέων της Μίλαν (αντικαθιστώντας τον Πίπο Ιντζάγκι), προφανώς το έργο του εκτιμήθηκε (κυρίως από τον Μπερλουσκόνι) και πλέον παίρνει… προαγωγή. Ο Μπρόκι θα είναι ο πέμπτος τεχνικός στον πάγκο των Μιλανέζων, την τελευταία τριετία!

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα