Ζλάταν στην Γιουνάιτεντ μόνο αν φύγει ο Φαν Χάαλ

από AllAboutARIS

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Σουηδός

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του βρετανικού Skysports, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό έναν όρο…

Ποιος είναι αυτός; Να μην είναι στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» ο Λουίς φαν Χάαλ. Αν, όντως, ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε μπορεί κάποιος να πει ότι τα αισθήματα ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι αμοιβαία, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την δήλωση του Ολλανδού προπονητή ότι ο Σουηδός επιθετικός είναι σε… προχωρημένη ηλικία για να αποκτηθεί από τη Γιουνάιτεντ. 

Το θέμα, λοιπόν, τώρα είναι αν ο φαν Χάαλ θα συνεχίσει ή όχι στο «Ολντ Τράφορντ». Η συνεργασία του αγγλικού συλλόγου με τον Ζοζέ Μουρίνιο εθεωρείτο δεδομένη, όμως ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα. Από την άλλη, ο ίδιος ο φαν Χάαλ μιλά στους δημοσιογράφους δείχνοντας ότι η παραμονή του για μια ακόμα σεζόν είναι δεδομένη. 

Από την άλλη, όλα έδειχναν ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και ότι αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του. Ωστόσο, προ ημερών δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport] ανέφερε ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων και ο 34χρονος επιθετικός θα συζητήσει με τους Γάλλους για το ενδεχόμενο να μείνει για έναν ακόμη χρόνο. 

 
 

Προτεινόμενα Άρθρα