"Έκλεισε" με νίκη

από AllAboutARIS

Έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδο τους οι "κίτρινες"

Στον τελευταίο αγώνα για φέτος, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ έδειξε για ακόμα μία φορά γιατί δίκαια ανέβηκε πρώτη στην Α1, κερδίζοντας άνετα εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου με 42-69.

Οι «κίτρινες» έδειξαν τον καλό τους εαυτό και έτσι πήραν διαφορά πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια του αγώνα, αύξησαν την υπέρ τους διαφορά, κυριαρχώντας  κάτω από τα καλάθια και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με σκορ 21-28. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΡΗΣ ανέβασε και άλλο την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στην εύκολη νίκη με σκορ 42-69.

Και οι έξι παίκτριες του ΑΡΗ ήταν πολύ καλές στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με την Βίκυ Ακσεχέρογλου και την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου να είναι οι κορυφαίες του αγώνα με 23 πόντους και 18 πόντους αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε με έξι αθλήτριες, αφού δεν χρησιμοποιήθηκαν οι νεάνιδες του, καθώς παίζουν αύριο Τρίτη (12/4) στις 21:30 στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ στον τελικό της ΕΚΑΣΘ.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι από την αρχή του αγώνα ήταν έκδηλη η απογοήτευση στις τάξεις της γηπεδούχου ομάδας για τη μη άνοδο της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρχικά μεμονωμένες λεκτικές προκλήσεις προς τα μέλη της αποστολής του ΑΡΗ αλλά και μία άνευ λόγου και αιτίας ‘’επίθεση’’ στον προπονητή Γιώργο Ατακτίδη και τα μέλη της αποστολής, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν η αποστολή του ΑΡΗ, να παραμείνει για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια, έως ότου επέλθει η ηρεμία, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του μοναδικού αστυνομικού που ήταν στο γήπεδο. 

Με σκληρή δουλειά, χωρίς πολλά λόγια και μεγάλες κουβέντες, τόσο το προπονητικό τιμ όσο και τα κορίτσια του Γιώργου Ατακτίδη, απέδειξαν ότι ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα του Βορείου ομίλου και δίκαια στέφτηκε πρωταθλήτρια με διαφορά δύο και τεσσάρων βαθμών από την 2η και 3η ομάδα αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 10-12, 21-28, 37-48, 42-69

 

Διαιτητές: Λελούδας-Γεωργούλης

 

Ολυμπιακός Βόλου(Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 10(2), Σαρακατσάνη 6, Γαλιατσάτου 1, Αγαγιώτη 4, Σουλτάνη 9(1), Ντελή, Ζήτη, Χούτα, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου 6, Μπαλλά 6.

 

ΑΡΗΣ(Ατακτίδης-Μαρβάκης): Ακσεχέρογλου 23,Γιαννοπούλου 18(1), Βουλγαράκη 10(1),Τράντα 10(1) ,Κιλαζίδου 5,Σικαλίδου 3(1).

Προτεινόμενα Άρθρα