Δεν σταματάει πουθενά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εύκολο απόγευμα στην Χαλάστρα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Ακόμη ένα εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΡΗΣ, αυτή τη φορά στην Χαλάστρα. Οι «κίτρινοι», μία εβδομάδα μετά την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, επικράτησαν εύκολα του Καμπανιακού με 3-0 και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στα οκτώ παιχνίδια. 

Τον δρόμο της νίκης άνοιξε στο 33′ ο Ν’ Λουντούλου, με τους Καπνίδη (42′) και Ντούνη (78′) να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Πως έπαιξε

Οσον αφορά την ενδεκάδα που παρέταξε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Σιδεράκης επέστρεψε στο τέρμα, όπως και ο Σαμαράς στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μελισσά. Γεωργιάδης και Τσουμάνης ήταν τα δύο μπακ, ενώ Καζναφέρηςκαι Καλογέρης ήταν το δίδυμο στα χαφ. Ν’ Λουντούλου και Κυβελίδης ήταν τα δύο νέα πρόσωπα στις πλευρές, με τον Τάτο να κινείται λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Καπνίδη. 

Ο Κυβελίδης προειδοποίησε, ο Ν’ Λουντούλου… εκτέλεσε

Η πρώτο μεγάλη φάση του ΑΡΗ στο παιχνίδι ήρθε στο 31′, όταν χάθηκε αυτό που πραγματικά… δεν χανόταν. Ο Τάτος με φοβερή ατομική ενέργεια «άδειασε» την αντίπαλη άμυνα, έβγαλε γκολ πάρε-βάλε στον Κυβελίδη αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά για το 0-1. 

Αυτό που δεν κατάφερε ο 30χρονος επιθετικός, το πέτυχε ο κορυφαίος του ΑΡΗ στο πρώτο μέρος, Γκαέλ Ν’ Λουντούλου. Ο Γ’αλλος μεσοεπιθετικός πάτησε από τα δεξιά στην περιοχή και με συρτό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κηπουρό για το 0-1. 

Εγινε…18άρης ο Καπνίδης

Εννιά λεπά μετά το τέρμα του Γάλλου, ο ΑΡΗΣ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον φετινό… συνήθη ύποπτο, Αντώνη Καπνίδη. Ο 23χρονος φορ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, βάζοντας ξεκάθαρα τον ΑΡΗ σε θέση οδηγού.

Επεσαν οι ρυθμοί, το… κερασάκι ο Ντούνης

Οπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό ο ΑΡΗΣ έριξε ταχύτητες στην επανάληψη, παρόλα αυτά έψαξε ακίμη ένα γκολ και τελικά το πέτυχε με τον Ντούνη. Ο 23χρονος εξτρέμ έβαλε από κοντά το… κερασάκι για το 0-3, δίνοντας ακόμη πιο τυπικό χαρακτήρα στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα. 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Γαβανάς (46΄Παπάζης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (67΄Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (46΄Χρήστου), Προβατίδης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (81΄Κωνσταντινίδης), Κυβελιδης (79΄Πόι)

Προτεινόμενα Άρθρα