Τον τρέλανε το μποτιλιάρισμα; (video)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αυτοκίνητα που βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα δεν είναι κάτι σπάνιο. Αλλά όχι και με την όπισθεν.

Οδηγοί χωρίς ίχνος συνείδησης υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και, ειδικά σε χώρες όπως η Ρωσία με μεγάλο πληθυσμό, δεν λείπουν και οι μεγάλοι ηλίθιοι. «Η διαφορά ανάμεσα στην ηλιθιότητα και στην ευφυΐα, είναι ότι η δεύτερη έχει τα όριά της» είναι μια δήλωση που αποδίδεται στον Άλμπερτ Αϊνστάιν και αποδεικνύεται με τον πιο εμφατικό τρόπο στη περίπτωση του οδηγού αυτού του video. Ο οποίος δεν διστάζει, όταν βλέπει ότι στο ρεύμα που κινείται υπάρχει μποτιλιάρισμα, να χρησιμοποιήσει το αντίθετο.

Ωστόσο, ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό για τον καμένο εγκέφαλό του. Διότι όχι μόνο χρησιμοποιεί την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά καλύπτει και την απόσταση μέχρι τη διασταύρωση με την όπισθεν. Μήπως στο ταραγμένο του μυαλό συνέλαβε την ιδέα ότι με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί σε πιθανό αστυνομικό έλεγχο;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος πάντως που επιχείρησε αυτή την όχι μόνο παράνομη αλλά και εξαιρετικά παρακινδυνευμένη ενέργεια, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: αυτός κέρδισε ελάχιστα δευτερόλεπτα χρόνου, καθώς όπως βλέπουμε στο video η κίνηση προχωρά όση ώρα αυτός κινείται με την όπισθεν, έχοντας όμως θέσει σε κίνδυνο την ζωή και την περιουσία δεκάδων άλλων ανθρώπων. 

Προτεινόμενα Άρθρα