"Αν αποσυρθεί ο Ζλάταν θα είναι σαν να έχει κλαπεί η Μόνα Λίζα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η πρόθεση του Ιμπραϊμοβιτς είναι να ολοκληρώσει με επιτυχία την σαιζόν

Ο Ιταλός Μάνατζερ με δηλώσεις του έκανε σαφές ότι θα είναι μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο αν ο Ιμπραϊμοβιτς αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το τέλος της σαιζόν. 

Η πιθανή “συνταξιοδότηση” του διεθνή Σουηδού στράικερ θα είναι “σαν κάποιος να έκλεψε την Μόνα Λίζα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός. 

Να σημειωθεί οτι το συμβόλαιο του Ζλάταν τελείωνει το καλοκαίρι με τους Παριζιάνους, με τον ίδιο να σκέφτεται ήδη ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον και τα “χοντρά” λεφτά που ρίχνουν οι Κινέζοι για να τον φέρουν στην χώρα τους έχουν απομακρύνει το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε μία ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, απ’ όπου και έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις. 

Συγκεκριμένα ο Ιταλός μάνατζερ δήλωσε: 

“Αν ο Ζλάταν σταματήσει το ποδόσφαιρο θα είναι σαν να έχει κλαπεί η Μόνα Λίζα, τόση είναι η αξία του για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

Το τι θα γίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα κρίνει το αν θα συνεχίσει ο Ζλάταν την καριέρα του, για εκείνον προταρχικός στόχος είναι να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα την σαιζόν και να είναι καλή η πορεία με την Εθνική Σουηδίας στο Euro 2016.”

Προτεινόμενα Άρθρα