Ουόριορς… για τα θηρία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το απόλυτο στα εναπομείναντα τέσσερα ματς πρέπει να κάνουν οι Γουόριορς, για να «σπάσουν» το ρεκόρ των Μπουλς

Πολύ βαρύ για τις πλάτες των Ουόριορς αποδεικνύεται το βάρος του πολυπόθητου ρεκόρ των Μπουλς!

Μετά την άλωση της έδρας τους για πρώτη φορά έπειτα από 14 μήνες, οι πρωταθλητές είδαν τους Τίμπεργουλβς (έπειτα από τους Σέλτικς) να φεύγουν κι εκείνοι θριαμβευτές από το Γκόλντεν Στέιτ.

Παρά τους 28 πόντους του Τόμπσον και τους 21 του Κάρι, οι δυο τους είχαν συνολικά 8/25 τρίποντα (4/11 ο ένας, 4/14 ο άλλος), με αποτέλεσμα η ομάδα του Στιβ Κερ να μην μπορέσει να καθαρίσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, που έληξε 106-106.

Οδηγούμενη λοιπόν στην παράταση αναγκάστηκε σε οδυνηρή ήττα από της ταλαντούχα αντίπαλό της (124-117), που είχε σε φοβερή μέρα τους Μουχαμάντ (35 πόντοι) και Ουίγκινς (32 πόντοι), αλλά και άξιους συμπαραστάτες τους Τάουνς (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Λαβίν (16 πόντοι, 5 ασίστ).

Έτσι, η επίδοση των Ουόριορς διαμορφώθηκε στο 69-9, κάτι που σημαίνει ότι για να σπάσουν το ρεκόρ του Σικάγο από την περίοδο 1995-96 θα πρέπει να κάνουν το απόλυτο στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, τα οποία είναι με τους Σπερς και τους Γκρίζλις (εναλλάξ εντός κι εκτός έδρας).

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα